Från 1887 till idag

Året var 1887 då Alfred Andersson startade Anderssons konditori. Sedan dess har kunskaperna och kärleken till yrket förts vidare, och alla följande generationer har varit aktiva inom branschen. Läs mer om vår historia, om kärleken till surdegsbröd och det hårda arbete som ligger bakom både Forsa Hembageri och Güntherska Hovkonditori & Schweizeri.

5:e generationen av familjen Landing

Barnen i femte generationen praktiskt taget föddes på bakbordet och började med att diska plåtar. Under sin uppväxt lärde de sig vikten av kvalitet och bra råvaror, och i dag är det de som tillsammans med sina föräldrar driver Güntherska Hovkonditori & Schweizeri. En kunskap som de tänker föra vidare till kommande generationer, likt deras släkt gjort i över 120 år.

Utforska sortimentet

Drömmen lever vidare

Förutom att stå i bageriet åkte familjen ofta på resor för att samla inspiration och få nya influenser. Många resor till Italien gjorde att intresset för matlagning växte, och detta resulterade i att de började drömma om att jobba mer med mat.

I och med att efterfrågan ökade stort, samtidigt som konditorisortimentet blev större, ökade även behovet av större lokaler. I samma veva kontaktades de av en fastighetsägare som ville att de skulle flytta in i en av hans lokaler som höll på att renoveras.

Östra Ågatan 31, 753 22 Uppsala

Mån - Fre: 09-19
Lör-Sön: 10-18

Hitta hit

Smedsgränd 2, 753 20 Uppsala

Mån-Fre: 8-18
Lör: 10-17
Sön: 10-16

Hitta hit

Dragarbrunnsgatan 35, 753 20 Uppsala

Mån-Fre: 7.30-18
Lör: 9-16
Sön: Stängd

Hitta hit